Visian ICL

Vuosien ajan ainoa tapa pysyvälle näönkorjaukselle oli laserleikkaus. Visian ICL:n myötä kaikki on kuitenkin muuttunut. Visian ICL on silmänsisäinen piilolinssi. Visian ICL:n avulla voit saavuttaa todellinen HD-näön - yksinkertaisella 15 minuutin avohoitotoimenpiteellä

Tehokas ja nopea

Toimenpiteen jälkeen useimmat potilaat kokevat välittömän parannuksen näönlaadussa. Saavutettu näönlaatu on usein parempi, kuin millään muulla näönkorjausratkaisulla.

Visian ICL-toimenpiteen jälkeen palautuminen on nopeaa ja kivutonta. Silmään tehdään vain hyvin pieni aukko linssin asettamista varten. Useimmat potilaat palautuvat vuorokaudessa, ellei jopa nopeammin. Potilaat tyypillisesti kokevat operaatiossa vain lievää epämukavuuden tunnetta. Useimmat palaavat töihin leikkausta seuraavana päivänä.

Koska Visian ICL asetetaan iiriksen ja luonnollisen linssin väliin, on se täysin näkymätön sinulle ja muille. Linssin vakaa asento sallii sen toimimisen yhdessä normaalien silmätoimintojesi kanssa. Et näe tai tunne linssiä lainkaan, kun se on silmässäsi. Näkökykysi paraneminen on ainoa asia, mikä kertoo ICL-linssistä silmissäsi.

Visian ICL on suunniteltu pysymään silmässä lopullisesti. Yksi tämän linssin eduista on kuitenkin se, että ICL voidaan helposti korvata esimerkiksi ikänäön kehittymisen myötä tai poistaa.


UV-suoja sisäänrakennettuna

Altistuminen UV-säteilylle voi vahingoittaa silmiä. Pitkäaikainen tai intensiivinen altistuminen lisää silmävammojen riskiä, kaihin kehittymistä ja verkkokalvon ongelmia. Visian ICL on valmistettu kollameerista, joka sisältää UV-suojan. Visian ICL estää UV-säteisiin liittyvien ongelmien syntymisen. Linssin UV-suoja estää automaattisesti haitallisten UVA- ja UVB-säteiden pääsyn suurimpaan osaan silmän herkästä osasta.

Kuivasilmäisen pelastus

Jos sinulla on kuivat silmät, kysy lääkäriltäsi voisiko Visian ICL olla sinulle parhaiten soveltuva vaihtoehto. Yleinen sivuoire LASIK-toimenpiteistä on kuivasilmäisyys. Visian ICL ei aiheuta kuivuutta tai ole osasyynä kuiviin silmiin.

Joustavuutta tulevaisuuteen

Näkökykymme muuttuu iän myötä ja lopulta melkein kaikki tarvitsevat kaihileikkauksen. Visian ICL:n iso etu on se, että sinulla on vaihtoehtoja kun sen aika koittaa. Linssi voidaan tarvittaessa poistaa ja korvata toisella.

Erittäin turvallinen

Vuoden 1997 jälkeen on istutettu yli 400 000 Visian ICL -linssiä. Visian ICL:llä on loistava turvallisuusprofiili verrattuna moneen muuhun toimenpiteeseen.

Jos olet 18-50 -vuotias ja likinäköinen, kaukonäköinen tai sinulla on hajataittoa, saatat olla loistava ehdokas Visian ICL:lle. On suositeltavaa, että sinulla ei ole aiempia silmäleikkauksia tai silmäsairauksia, kuten glaukoomaa, värikalvontulehdusta tai diabeettista retinopatiaa.

Laaja hoitoskaala

Silmän taittovirheet johtuvat siitä, että valo tarkentuu silmässä väärälle etäisyydelle. Taittovirhe on helposti korjattavissa lisäämällä silmiin ICL-linssit, jotka kohdistavat valon juuri oikeaan kohtaan silmänpohjaan.

Sopivia ehdokkaita silmänsisäiselle piilolinssille voivat olla kaikki, jotka haluavat terävän näkökyvyn. Visian ICL:llä on mahdollista hoitaa:

  • Likinäkö -0,5 - -18 diopteriin

  • Kaukonäkö +0,5 - +10 diopteriin

  • Hajataitto +6 diopteriin asti